NB NB NB JEG BYTTER BLOGGADRESSE!!!

  • 08.03.2015 - 12:00

Hei kjære lesere.

Det er litt vemodig, men jeg har valgt å "bytte" bloggadresse fra minutvei til theodora.blogg.no! Det betyr at jeg har opprettet en ny blogg med det navnet. Da jeg opprettet minutvei var jeg ikke engang sikker på om jeg ville dele navnet mitt, men for hver dag som gikk ble jeg mer og mer åpen og sikker på meg selv. I tillegg er minutvei-navnet noe jeg forbinder med en litt mer usikker jente. Derfor vil jeg vise den nye theodora og også hete det her hos blogg.no.

Jeg håper virkelig at dere vil følge meg videre selv om det blir på en annen blogg! Jeg kommer til å legge til alle som allerede er venn med meg og som har lagt meg til som venn.

Jeg syntes det er forferdelig at jeg ikke bare kan bytte navnet og få alle innlegene og bloggen slik den er den dag i dag. Det er rett og slett helt forjævlig å bare kaste bort alle innleggene og det harde arbeidet jeg har lagt inn. Derfor skal jeg overføre mange av de gamle innleggene manuelt. Dette kommer til å ta noen dager.

Inntill den andre bloggen er oppe å går kommer jeg til å fortsette å blogge her. Og en stund etter det kommer jeg til å blogge dobbelt! Før jeg til slutt lar denne bloggen sakte men sikkert dø ut.

Skal innrømme at jeg syntes dette er utrolig trist:( Men blir nok bra om et par måneder..

Snakkes senere i dag!

08.03.2015 kl.18:40

Kult da=) Jeg kommer til å følge deg videre på din ny blogg. Jeg har hatt flere blogger, men fikk desverre angst fra tid til annen og følte det ubehagelig å ikke vite hvem som leste bloggen min. Så jeg har slettet blogger altfor mange ganger. Men jeg savner å blogge så det blir vel en ny igjen med tid og stunder når jeg blir litt mer trygg på meg selv og gir litt mer f hva andre måtte mene og synes. Man kan jo alltids beskytte de delene av livet man ønsker å holde privat. Er jo ingen som har krav på å vite mer enn det man selv ønsker å dele. Ha en fin Søndag! =)

minutvei.blogg.no 08.03.2015 kl.19:22

Anonym: Hei og tusen takk:D Godt å høre at du vil følge med videre:) Skjønner hva du mener.. jeg syntes egentlig det er litt trist at denne bloggen skal (for å være dramatisk) dø.. Kun fordi jeg ikke følte navnet passet lenger.
Du får si hei til meg hvis du bestemmer deg for å begynne å blogge igjen så jeg kan lese;)
Nyt resten av søndagen:D
Skriv en ny kommentar
hits