I wash my own house!

 • 21.11.2014 - 09:00

Hadde noen fortalt meg for noen år tilbake at jeg skulle være mamma, vaskedame, hundepasser, kjæreste og ikke minst blogger innen jeg ble 25 hadde jeg mest sannsynlig ledd deg stygt opp i ansiktet, kanskje falt ned på gulvet i latterkrampe også.. MEN sånn kan det f**n meg gå!

Men litt gøy kan man ha det.. Bare ta litt bilder av deg selv! lol

Jeg vasker en gang i uken, men med hunder barn og to voksne kunne det nok gjøres annenhver dag! Men det gidder jeg ikke..

Nå er jeg på vei til trening. I dag er det cardio step som er på planen!

 

0 kommentarer

Treningsfri/ bankbesøk

 • 20.11.2014 - 09:00

I dag er det treningsfri igen og jeg må en kjapp tur til banken fordi kodebrikken min er blitt tryllet bort! Vanligvis er jeg fullstendig manisk på hvor alt ligger i hele huset ned til den minste spiker, så ja min eneste logiske forklaring på hvor kodebrikken har blitt av er at den er tryllet bort, stjålet eller spist opp av hundene!

God torsdag! Snakkes senere:)

2 kommentarer

Besøk/ onsdagsspinning

 • 19.11.2014 - 09:00

Vi hadde overnattingsgjest i går. Mannen sin søster var i Oslo i forbindelse med jobb og kom derfor på besøk. Kjempehyggelig! I dag er det onsdag igjen og det betyr spinning og styrketime etterpå! Snakkes!

God onsdag!

0 kommentarer

Vi later som ingenting og går videre

 • 18.11.2014 - 09:00

Det var tøft å stå opp i dag, men når dattera vil opp må alle opp. Skal innrømme at gårsdagen var røff, men jeg har verken tid eller råd til å legge meg ned av den grunn (selv om jeg helst vil). Så etter tre dager med surking og godterispising har jeg bestemt meg for å sette all fokus på trening! Nå skal jeg på "fit for skiing" igjen. Skikkelig bra time!

God tirsdag!

3 kommentarer

Cardio step fredag

 • 14.11.2014 - 09:00

I dag er det trening igjen og det blir cardio step 30 min og 3D strength. Disse timene er ikke alt for harde. Blir verre på søndag da det er spinning 55 min og styrke 45 min!

(kjæresten min skjønte ikke at dette bildet var tull så tenkte kanskje at jeg skulle skrive det i tilfelle andre heller ikke skjønner det lol)

Håper alle har hatt en fin uke så langt!

0 kommentarer

Hundre år siden sist

 • 13.11.2014 - 09:00

Kan ikke huske sist jeg gikk i en klesbutikk.. Men i dag skjer det! Skal faktisk til Storosenteret for å se om jeg finner meg noe billig nytt tøy. Pleier å slite veldig på senter når det kommer til folk, angst og stress, men satser på at det ikke er så mange der på dagtid på en torsdag. I tillegg sliter jeg med å kjøpe meg ting i butikk i forhold til nettbutikker for eksempel. Vet ikke hvorfor men pleier å "freake" meg selv ut og mister all selvtillit når det kommer til det å ta et valg. Er ikke 100% sikker på om jeg klarer å kjøpe meg noe i dag, men hvis ikke bestiller jeg noe fra nett i stedet, noe som er sykt mye lettere;) Forteller hvordan det gikk senere!

Det er også treningsfri, noe jeg virkelig trengte i dag! #støl

2 kommentarer

Ny dag

 • 12.11.2014 - 09:00

Å fy f*** så støl jeg er etter "fit for skiing" timen på treningssenteret i går! Anbefales! I dag går jeg for spinning og styrke. Målet med øktene er bare å gjennomføre, så blir det treningsfri i morgen!

Ryggen min blir ikke bedre så lenge jeg må løfte på dattera, men hjelper å trene. Har mest vondt i ryggen de treningsfrie dagene. Stakkars det er jo ikke hennes feil at hun er en stor og sterk baby, men auch korsryggen er ødelagt! God onsdag!

0 kommentarer

"Fit for skiing"

 • 11.11.2014 - 09:00

I dag blir ukens første treningsøkt! Prøver ut noe som heter "fit for skiing". Skal være en time der man bruker de samme musklene som når man står på langrenn. Noe jeg faktisk gleder meg til å stå i år til en forandring! Da jeg var yngre kunne jeg ikke fordra langrenn. Men man blir eldre og setter pris på ting på en annen måte.

Ha en fin tirsdag! Snakkes senere.

2 kommentarer

Jul/ hat/ elsk

 • 10.11.2014 - 17:00

Det er kun 10. november i dag, men føler julen nærmer seg med stomskritt! Jeg elsker alt med julen bortsett fra to ting. Nemlig gavene og maten! Gavene fordi jeg har så lyst til å kjøpe til absolutt alle jeg kjenner, men har langt ifra råd til det! Dessuten hater jeg å pakke opp gaver. Blir så kleint når alle skal se på og reaksjonen min er alltid den samme uansett om jeg hadde fått en Mac eller en truse! Vet ikke hvorfor, blir alltid glad for alt jeg får, men ansiktet mitt bare slår seg av eller stivner lol. 

Så var det julematen.. Har aldri vært noen "fan" av den. MEN julegodteri derimot er storfavoritt! Pepperkaker, klementiner og sjokolade<3

Nå er det bare 20 dager igjen til all julepynt skal opp i dette huset! Jula går så fort, derfor jeg liker å pynte 1. desember så den varer litt lenger;) Treet skal opp rundt 15.! Det er så koselig når det er lys, glitter og pynt over alt i byen, i butikker og hjemme.

Denne henger i gangen hele året, men tar seg best ut nå som det blir mørkere og mørkere.

Juletreet fra i fjor. Ja jeg elsker gull og glitter! Mamma sier det er den ungarske delen i meg hehe.

Hva er deres syn på julen?

Her er forresten dagens antrekk! Regn, regn og atter regn! Dette innlegget ble litt rotete..Men det overlever vi.

"Sexy" grå mus i fult regnutstyr!

 

#november #jul #julen #gaver #mat #julemat #mamma #jente #25 #oslo #pepperkake #pepperkaker #juletre #julepynt #hverdag #gull #glitter #lys #mørket #regntøy #regn

6 kommentarer

Mandag/ forsov meg

 • 10.11.2014 - 09:00

Har vært inne i en kjempegod treningsperiode de siste to ukene og jeg føler denne uken kommer til å bli like bra! Men i dag forsov jeg meg så ble ingen spinning. Var på to harde treningsøkter i går så gjør vel forsåvidt ingen ting! Tenker at det blir en spasertur senere.God treningsuke!

 

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits