De vanlige lørdagsselfiene

  • 28.02.2015 - 10:00

Som dere sikkert har lagt merke til tar jeg alltid "bloggfri" på lørdager og slenger inn noen selfier og ønsker dere en god lørdag.

Denne lørdagen er ikke et unntak!

Så god helg og god lørdag;)

 Snakkes i morgen!


0 kommentarer

Tøyenbadet

  • 27.02.2015 - 19:00

I dag var dattera, mamma og jeg på Tøyenbadet. Kjempekoselig! Jeg elsker vann og å bade. Det er så deilig! Det er jo også på tide å gjøre dattera kjent med vannet igjen. Vi badet så og si hver dag forrige sommer, men det husket hun tydeligvis ingenting av! Haha så skeptisk til hele greia. Men hadde det gøy til slutt:)

Her er noen bilder fra badeturen vår!Bikinien min er fra Wonderland og finnes HER. 

Har nå en utslitt unge jeg må legge! 

God helg!


4 kommentarer

All pink<3 Nytt treningsutstyr fra H&M

  • 27.02.2015 - 09:00

Hahaha dere skulle bare visst hvor lang tid jeg har brukt på å bestille et slikt treningsarmbånd til å ha mobilen i. Har ikke nøyaktig tall men ca. 5-7 år! Er det mulig! Ja det er det:P Men nå har jeg endelig fått det til. Tror ikke mobilen har gått av å ligge mellom min svette hud og treningstightsen noe særlig lenger. Følte også det ble for teit å kun bestille dette treningsarmbåndet derfor la til en fin og billig treningsbh! Den har ikke vill support, men den passer fint til spinning og styrketrening. Nå har heller ikke jeg verdens største pupper da.. 

Det er litt morsomt hvordan jeg har behov for å være super feminin på trening. Kan fort finne på å gå i rosa fra topp til tå! Men eier ikke et eneste rosa klesplagg ellers. Ikke er jeg komfortabel med å kle meg superfeminin til hverdags heller. Men på trening da er det rosa girl power!Treningsarmbånd til mobil finner du HER, 99 kr. Sportsbh finner du HER, 149 kr.

Har trippet hele uken og nå er det endelig spinning! Mulig jeg klarer å legge på meg mer muskler hvis jeg kutter ut spinning, men det er ikke verdt det! Jeg trenger å slite og er helt avhengig av følelsen spinning gir meg. Derfor blir det to ganger i uken igjen fra og med neste uke!

Snart helg dere! 

Og til dere som er med på one week plank challenge! Tipper dere kjenner det godt i magen nå ja! Stå på;)


14 kommentarer

Dagens antrekk hjemmestrikket jakke

  • 26.02.2015 - 19:00

Dagen i dag har vært like slapp som planlagt. Har vært en ute på en liten trilletur, hente en pakke fra H&M (viser dere i morgen) og lekt med dattera hele dagen. Nå er middagen i magen, dattera har lagt seg og nå blir det litt serietitting før det er natta for meg også. Må jo tross alt være uthvilt til spinningen i morgen! Gleder meg!

Her er dagens antrekk. Den fine strikkagenseren/jakken er det svigermor som har strikket til meg. Syntes den er så fin!

Litt skittent speil men ↓

Bukse Mango Jeans, bluse H&M, bh Wonderland og sko NLY (gamle). Strikkejakke laget av svigermor.

Håper dere har hatt en fin uke så langt! Snakkes i morgen!

 #dagensantrekk #antrekk #ootd #outfit #outfitoftheday #mote #jeans #bukser #mango #mangojeans #bluse #hm #bh #undertøy #wonderland #sko #hæler #nelly #nellyno #strikkejakke #strikkajakke #svigermor #klær #franskmanikyr #negler #datter #barn #slapp #trilltur #serie #spinning #helse #hverdag #middag #mat #bad #selfie #selfies #ben #iphone #iphone5 #uke #strikk #jakke #jente #kvinne #mamma #mor #26 #oslo #minutvei #theodora

6 kommentarer

Planlagt slapp dag

  • 26.02.2015 - 09:00

God morgen:)

I dag skal vi gjøre absoutt ingenting! Dattera, hundene og jeg skal kun slappe av og kose oss. Hahaha for dere som kjenner meg så er dette litt angst for meg! Elsker selvsagt å være sammen med dattera og hundene mine, men å sitte inne hele dagen uten å gjøre noe som helst er ikke helt min greie. Mulig vi tar en liten trilletur i nabolaget for litt frisk luft i det minste! For se hvor mange praktiske ting jeg får gjort med en liten propell som bare roter og drar ned alt fra hyller og benker hele dagen. Takk staten for kun et barnehageopptak i året! LOL

#morratryne #mycalvins #morgengretten

Undertøy Calvin Klein finnes HER (finnes nå også i grått). Morgenkåpe P.J Salvage finnes HER.

Snakkes senere!


4 kommentarer

Egentrening

  • 25.02.2015 - 19:00

I dag kjørte jeg egentrening igjen! Ble bein, bryst, skuldre og armer. Det ble en del armtrening på styrketimen i går så kjørte litt pent i dag.

Planen så slik ut:

Ben

- bulgarsk utfall 7 på hvert bein (med 7 kilos manualer) x 3

- ett beins steg opp på en høy kasse 7 på hvert bein (manualer 7 kilo) x3

- squats med vektstang i front 10 reps (30 kilo) x3

- sving squats med kettlebell 10 reps (16 kilo) x3

Jeg gjør først de to øverste øvelsene etter hverandre med bitte liten pause i mellom hvert set. Man skal bli andpusten og svett! Etter jeg er ferdig med 3 runder går jeg over til de to nederste øvelsene og gjør det samme der også. Hvis du gjør denne regla kan jeg love deg at du får gangsperre! Noe som er positvit i min verden.

Armer, bryst og skuldre

- liggende pull ups 7 x4

- push ups 7x 4

- skulderpress 7 x 4 ( 7 kilos manualer)

- dips 10 x4

- hang ups (på hang ups øvelsesmaskin) 7x 4

Her gjør jeg alle øvelsene på rad utenom hang ups! Har en liten pause i mellom for å få igjen pusten før jeg kjører alle øvelsene igjen. Jeg tar ikke pause før alle øvelsene er gjort. Denne runden gjør jeg fire ganger. Avslutter treningsøkten med å øve på hang ups!

Merker jeg har fått sansen for egentrening igjen! Har perioder der jeg liker gruppetimer best og perioder der jeg foretrekker egentrening. Akkurat nå kjører jeg 50/50 og syntes det er greit.

Er også fullt i gang med ukens plank challenge! Håper det går greit for dere som er med så langt:)

God kveld!


#trening #workout #treningsplan #minutvei #spinning #styrke #styrketrening #utholdenhet #aktiv #helse #sunn #sunt #frisk #hverdag #kondis #kondisjon #tights #treningstights #yogapants #karitraa #nike #sterk #leanandmean #uke #muskler #selfie #jente #kvinne #26 #mamma #mor #oslo #cardio #fitness #fit #kropp #kroppen #ben #mage #rumpe #fokus #spenst #tøye #egentrening #sporty #mean #and #lean #girlpower #getfit #livsstil #treningssenter #treningstøy #god #form #iform #motivasjon #treningsglede #inspirasjon #ståpå #shake #trene #vekter #kettlebell #kategorier #muskuløs #markløft #knebøy #innsidelår #squats #vektstang #treningsselfie #girlpower #blogg #selfie #theodora #justdoit #legday #squatday #dontskiplegday #utfall #lættis #treningsselfie #treningsforum #bursdag #livsstil #iform #balanse #balansetrening #fullkropp #fitspo #squatchallenge #pt #ukenstreningsplan #supersett #cardiostep #strength #treningsmotivasjon #treningsinspirasjon #muskelgruppe #utfall #bulgarskutfall #pushups #pullups #liggendepullups #skulderpress #ball #stepkasse #vekter #manualer #treningssenter #set #reps #egentrening #hangups #skulderpress #dips #svingsquats #squats #squat #knebøy #kettlebell #vektstang

8 kommentarer

Vår ukesmeny

  • 25.02.2015 - 09:00

God morgen!

Tenkte jeg skulle dele denne ukens middagsmeny! Vet vi er midt i uka altså;) Men uansett her er vår ukesmeny!

Mandag- spagetti med karbonadedeig (ikke veldig spennende, men vi var så sultne at vi måtte ha noe som gikk fort å lage)

Tirsdag- kyllingsalat ↓ med pasta og tzatziki (en av mine favoritter sammens med svin indrefilet)Onsdag- svin indrefilet med potet og brokkoli/ blomkålsalat

Torsdag- rødspette med potet, gulrot og brokkoli

Fredag- koteletter med potet og brokkoli/ blomkålsalat

Vi handler inn for ukedagene på mandager og for helgen på fredager.

Det er vel egentlig ingen av oss som liker å planlegge ukesmenyen, men etter vi startet med å planlegge og handle kun to ganger i uke har vi spart tusenvis av kroner i måneden! Tenk på det du! 

Hva spiser dere til middag? 

...

Jeg har barnefri i dag istedet for i morgen. Så mormor kommer å henter dattera nå snart. Når dattera er hentet skal jeg på trening og trene bein, armer, skuldre og bryst! Kommer en liste og treningstips senere;) Må også få sagt at jeg savner å spinne nå! Heldivis blir det en times spinning på fredag.

Ha en fin onsdag!


10 kommentarer

Mage og rygg

  • 24.02.2015 - 19:00

Som sagt satser jeg på mer egentrening enn gruppetimer denne uke. Det er også en mindre spinningøkt enn vanlig! I går kjørte jeg mage og rygg i ca. en time og herregud jeg er støl i dag! Har helt glemt hvor streng jeg er på egentreningene. Haha jeg har min egen skrikende pt inne i hodet mitt!

Skulle ønske jeg hadde et ordentlig kamera og en egen fotograf så jeg kunne vist alle øvelsene jeg gjorde, men det har jeg dessverre ikke. Men jeg kan prøve å beskrive øvelsene så godt jeg kan!

Gjorde disse mageøvelsene:

Gjør alle på rad og 4 set.

- sit ups på bosu-ball 15x4

- side sit ups på bosu-ball 10 på hver side x4 (side sit ups vil si at jeg ligger på hoften som en rett stokk over ballen og løfter overkroppen opp og ned)

- henger i ribbeveggen og løfter beina opp mot mage 10x4

- har hendene i bakken mens beina ligger på en treningsball og drar beina og ballen inn mot brystet 10x4

- putter beina i et trx tau (tau som henger fra taket), ligger med albuene på gulvet og drar beina inn mot bryst 10x4

- planken 1 min

Noen av ryggøvelsene:

- markløft 10x4 (30 kg)

- rygg hev med vannflaske som vekt og armene rett frem 10x4

- liggende pull ups 10x4

- i tillegg tok jeg de typiske ryggapparatene som finnes på treningssentere

Avsluttet med å øve på hang ups. 

 

Jeg blir mer og mer sikker for hver dag som går at trening er min store kjærlighet (selvfølgelig utenom familie, hunder, venner og havet). Dette er noe jeg alltid vil drive med! Jeg prøver å gi motivasjon til dere og vil veldig gjerne motivere! Jeg er klar over at det er litt vanskelig når jeg sjeldent får vist øvelsene og blogger kun gjennom Iphone 5. Men hvis dere har noen tips til hvordan jeg kan forbedre meg så tar jeg gjerne i mot konstruktiv kritiikk;)

Ha en fin tirsdag dere:D


4 kommentarer

Hold motet oppe

  • 24.02.2015 - 09:00

Æsj ble skikkelig sur og lei i går da snøen bare dalte ned og aldri ville gi seg! Hadde akkurat blitt bart til og med oppe hos oss. Nå tar det dobbelt så lang tid og å gå opp til treningssenteret. For bare ta det som oppvarming, men alikevel skikkelig kjedelig! 

Jeg har nå begynt å trene hang ups! Startet i går. Jeg er veldig sterk i beina, passe sterk i mage og middels i armer og rygg. Derfor skal jeg fokusere litt mer på armer, skuldre og øvre rygg framover. Dessuten er det jo kult å klare å ta noen hang ups!

...

Har dere forresten smakt den nye Freia sjokoladen med japp? Kjøpte den i går, tok en bit og tenkte hmm usikker på om jeg syntes den er god eller ikke, så det ble en bit til og så en bit til. 200 gram senere kom jeg frem til at den er kjempegod! Burde prøves;)

En annen ting jeg har vridd hodet mitt rundt den siste tiden er hva jeg skal gjøre når dattera begynner i barnehage! Har fortsatt ikke fått noen tilbud, men har jo krav på plass til høsten. Nå har jeg vært så og si frisk veldig lenge på grunn av treningen og det enkle livet jeg lever. Men nå føler jeg at jeg må ha noe annet å gjøre også når dattera er i barnehagen. Jeg har et par alternativer. Så vi får se hva det blir til!

Nå skal jeg på fullkropps styrketime! Snakkes senere;)

Ønsker dere en god tirsdag:)


8 kommentarer

Ukens treningsplan

  • 23.02.2015 - 19:00

 Uææ denne uken skal jeg droppe enda en spinningøkt! Jeg elsker spinning. Man får en så innmari bra følelse etter endt spinningøkt! Kan ikke forklares bare oppleves:) Meeen jeg er litt nysgjerrig på hva som vil skje med kroppen min om jeg kun spinner en økt og heller satser mer på styrke! Ønsker å legge på meg mer muskler og hvis det betyr at jeg må droppe en spinningøkt så får det bli sånn! Vi får se hvor lenge jeg klarer meg med bare en økt i uken. Time will tell!

Her er ukens treningsplan:

Mandag- egentrening styrke, rygg og mage ca. 60 min (inkl. oppvarming)

Tirsdag- fullkroppsstyrketime i sal 60 min

Onsdag- egentrening styrke, armer, bryst og bein ca. 90 min

Torsdag- fri

Fredag- spinning 60 min (og bosu?)

Lørdag- fri

Søndag- cardio step strength eller/og styrketime 45 minØnsker dere en aktiv og fin uke! Og til dere som skal være med på One week plank challenge.. LYKKE TIL! 


18 kommentarer
hits